KV Nijnsel 1 pakt punten

Nijnsel - Op de zondagmorgen stond de wedstrijd tegen Midako 1 op het programma. Een ploeg waartegen de dames van Nijnsel 1 het in voorgaande seizoenen vaker lastig had.

Nijnsel begon overtuigend aan de wedstrijd. Joyce van Kessel maakte kort na het beginsignaal de 0-1. Nijnsel creëerde veel kansen maar maakte ze niet af waardoor Midako een voorsprong nam in de eerste helft. Met een achterstand van vier doelpunten ging Nijnsel de rust in (9-5).
In de tweede periode wist Nijnsel zich te herpakken. De verdediging stond zeer sterk waardoor Midako slechts twee maal kon scoren. Nijnsel ging daar in tegen beter aanvallen en hun kansen benutten. Tot slot zorgde een doelpunt van Daphne Boets ervoor dat Nijnsel de punten mee naar huis mocht nemen. Eindstand 11-12.