De winkel Over.
De winkel Over.

Bakkerij Bekkers komt met nieuw concept

Zakelijk Zakelijk

Eindhoven / Meierijstad – De bakkerijketen van Bakkerij Bekkers is begonnen met een nieuw concept: Over. Het is de veertiende winkel in totaal en deze is geopend in de vernieuwde wijk Woensel-west.

Het zal geen verrassing zijn dat de winkels van Bakkerij Bekkers dagelijks brood overhouden. Om dat brood aan de man te brengen deden ze mee aan de app ‘to good to go’. Daarnaast werd het brood voornamelijk verkocht aan dierenhouders. “We vonden het jammer dat dat brood voornamelijk naar dieren gaat, terwijl het gewoon nog goed brood is. Toen we de kans kregen om deze winkel te openen, besloten we om er dit concept in te vestigen. Dit brood verdient een tweede kans”, laat een woordvoerder van Bakkerij Bekkers weten.
Over verkoopt brood voor outlet-prijzen. Bakkerij Bekkers wil alleen maar vers brood in de dertien andere winkels. Het brood dat ouder is dan een dag gaat naar de winkel in Woensel-west. Voorlopig is het niet de bedoeling dat het nieuwe concept uit gaat breiden. Bekkers wil het bij één winkel laten.