Afbeelding
Foto: Pien van der Sommen

Switch Fashion & Lifestyle viert feest

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Tien jaar geleden, middenin de crisis, startte Switch Fashion & Lifestyle als kledingzaak aan het Kofferen in Sint-Oedenrode. De tijd is voorbij gevlogen en nu wordt het tijd om een jubileumfeest te vieren.

Het was een totaal andere tijd. Er waren amper webshops en social media stond nog in de kinderschoenen. Wat er ook op het pad kwam en wat er ook veranderde, Dolinda Opheij en haar team veranderden mee. Na een vliegende start overwonnen ze de economische wereldwijde crisis, ze begonnen ook online te verkopen en kregen veel volgens via sociale media.

“We hebben ons altijd weten te onderscheiden door een mooie collectie aan te bieden, die leuk geprijsd is en toch niet doorsnee”, vertelt Dolinda, die altijd een duidelijk doel voor ogen heeft gehad. “We zijn erg actief in het organiseren van evenementen. Zoals bijvoorbeeld Fashion & Grill wat we komende 10 maart weer organiseren bij Tante Lotje. Tijdens een informeel 3-gangendiner wordt de nieuwe collectie gepresenteerd en kunnen de klanten aansluitend winkelen met een leuke korting. Verder zijn we actief in het samenwerken met collega-ondernemers. Onder het mom van ‘Samen zijn we sterk’ organiseren regelmatig leuke activiteiten.” Het is niet voor niets dat de Rooise in 2013 al eens is genomineerd voor Ondernemer van het Jaar. Aan Femke v.d. Boer heeft ze veel steun en hulp gehad. Zij is vanaf dag 1 werkzaam in de zaak.

Om het jubileum te vieren met de klanten heeft Switch weer iets leuks bedacht: bij aankoop van iedere 50,- ontvangt de klant een lotje, wekelijks trekken we hieruit een aantal prijzen; o.a. complete kledingsets van Lofty Manner en Br&dy, 2x jeans van COJ, Jeans en Polo van Petrol, Jeans van Pure White, T-Shirt Azuka, T-Shirt Homage, waardecheque van 50,- van Esqualo, waardecheque van 40,- van Colourful Rebel, powerbanks, telefoonhoesjes, sieraden etc. Tevens geven we bij aankoop vanaf 75,- een aantal goodiebags weg t.w.v.50,- weg op = op.