Jack Biemans
Jack Biemans Foto: Jeroen van de Sande

Wereldhandelsspel past perfect bij BtB

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Jack Biemans is bestuurslid van Business-to-Business Sint-Oedenrode. Hij kijkt uit naar het Wereldhandelsspel. Een evenement op de BtB-agenda dat hij mee op touw heeft gezet. “We willen iedere keer met iets anders komen en dit is iets unieks. Het is heel interessant en netwerken is een essentieel onderdeel. Tenslotte draait het daar bij de BtB nog steeds om.

Deze week ging de uitnodiging eruit voor het evenement dat op 17 maart plaatsvindt bij Rabobank Hart van de Meierij. Als ondernemend lid van BtB Sint-Oedenrode weet je hoe je je doel kunt bereiken … toch? Eerst investeren in meer kennis en contacten is altijd een goede zet! Met het Wereldhandelsspel speel je in teams en kom je zo op een interactieve manier in contact met diverse andere ondernemers. Kortom, de ideale netwerkbijeenkomst.

Het Wereldhandelsspel is een Management Game voor bedrijven, verenigingen of vrienden en een unieke gelegenheid om met elkaar kennis te maken. Het Wereldhandelsspel gaat over de wereldhandel tussen twaalf landen en er wordt in drie rondes (vergelijkbaar met drie jaren) gehandeld. Het doel van het Wereldhandelsspel is een bewustwording van de internationale handelsverhoudingen en hoe ondanks deze verhoudingen toch doelen te behalen zijn. De deelnemers regeren de twaalf landen, doen investeringen, beheren grondstoffen, drijven handel met de andere landen en realiseren economische groei. Door te handelen, investeren, onderhandelen en ruilen probeert elk land uiteindelijk een optimaal resultaat te boeken voor de eigen handel. Door toenemende tijdsdruk en invloeden van buitenaf wordt het spel steeds spannender… Hoe reageer jij onder druk? Het spel wordt begeleid door leden van Junior Chamber International (JCI) ’s-Hertogenbosch.

“We krijgen vaak positieve feedback over ons jaarlijkse programma. Het is niet voor niets dat ze altijd zo druk bezocht worden. Toch moeten we er scherp op zijn dat het interessant blijft. Daarom steken we veel tijd en energie in onze evenementen. Interessante bedrijfsbezoeken, borrels, maar ook een avond als deze passen bij de BtB”, weet Jack. Zo staat voor de maand april ook weer een interessant bedrijfsbezoek op de rol. Dan wordt Kemie in Helmond bezocht.

Leden van BtB hebben de uitnodiging inmiddels gehad en kunnen zich aanmelden voor het Wereldhandelsspel. Ben jij ondernemer, maar nog geen lid van BtB? Meld je dan aan via www.btbsintoedenrode.nl