Afbeelding
Foto: Harrie van den Oever

Komend weekend ‘natuur’-lijk naar De Loop’r

Natuur Natuur en milieu

Sint-Oedenrode - In de expositieruimte van Fotogroep De Vriendschap, in Olland bij De Loop’r, hangen vanaf zaterdag 7 maart 11.00 uur tot en met zondag 8 maart 18.00 uur 75 foto’s met ‘natuur’ als onderwerp. Heel divers, van landschappen tot (macro) opnamen van vlinders, insecten of vogels. Foto’s uit de nabije omgeving, maar ook foto’s uit verre landen. Voor wie geïnteresseerd is in de natuur, mag hier niet aan voorbij gaan!

Ook wordt er tijdens de expositie op regelmatige tijden een AV voordracht getoond, met (natuurlijk) foto’s van onze leden. Om de expositie voor de jeugd aantrekkelijker te maken, organiseren we voor hen een fotozoektocht waarmee een leuk prijsje te winnen is.
Daarnaast maakt u voor slechts één euro per lot kans op het winnen van de foto die u het meest aanspreekt. U mag meerdere loten kopen. Op zondag 18.00 uur zullen 3 loten worden getrokken. De winnaars zullen door ons daarna z.s.m. worden benaderd.
Ontmoetingscentrum De Loop’r is een uitstekende plek voor een expositie als deze. Bovendien blijkt het ook een goede gastheer/dame (wat u maar wilt). In de ruime bar kunt u onder het genot van een hapje en een drankje gezellig napraten over de expositie. En …. U mag voor deze keer ook betalen met cash geld (standaard wordt er met munten gewerkt). Het bezoeken van de expositie is gratis!