Afbeelding
Foto: Autotron

Win kaarten voor British Cars & Lifestyle

Regionieuws Regionieuws

Sint-Oedenrode/Rosmalen - In het weekend van 14 en 15 maart is in het Autotron weer de beurs British CARS en Lifestyle. Tijdens dit weekend staat het Autotron twee dagen stil bij de bijzondere manier van leven die de Britten er op na houden. Een levensstijl die zich de afgelopen jaren door Brexit nadrukkelijk heeft gemanifesteerd, maar die natuurlijk al jaren zichtbaar is in de bijzondere auto’s die in het Verenigd Koninkrijk worden geproduceerd.

Voor deze beurs heeft de het Autotron weer vijf keer twee kaarten beschikbaar gesteld. De lezers van DeMooiRooiKrant maken kans op deze kaarten. Als u ons een bijzonder, misschien wel het meest bijzondere kenmerk, van automobielen in het Verenigd Koninkrijk kunt noemen, zijn twee van deze kaarten misschien wel voor u. Stuur in dat geval uw antwoord uiterlijk zondag 8 maart naar redactie@demooirooikrant.nl en wie weet, misschien wordt uw inzending wel getrokken.

Weet u het antwoord niet, maar wilt u toch naar deze beurs, dan is dat natuurlijk geen probleem. Kaartjes zijn aan de kassa te koop voor 17,50 euro. Bestellen via www.autotron.nl/evenement/british-cars-lifestyle/ kan ook, dan krijgt u een korting van 2,50 euro. De beurs is beide dagen tussen 10:00 en 17:00 uur geopend voor het publiek.