Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

Hoe zit dat nu met ons pensioenstelsel?

Zorg en Welzijn

Sint-Oedenrode - Rob de Brouwer weet uitstekend uit te leggen hoe het nou allemaal zit met het pensioenstelsel in Nederland. Het verhaal rond de rekenrente, het niet-indexeren waardoor gepensioneerden er de laatste jaren financieel hard op achteruit zijn gegaan. Hij laat de feiten en de cijfers spreken. Daarmee hoopt hij de gepensioneerden, maar ook hen die nog een pensioen opbouwen een hart onder de riem te steken. Uiteraard gaat hij in op de actuele ontwikkelingen.

Senior-Rooi benadrukt dat dit een belangrijk onderwerp is waarover we goed geïnformeerd moeten worden. Veel mensen denken; het haalt toch allemaal niks uit, er verandert toch niks, hoeveel lezingen je ook bijwoont, maar Senior-Rooi vindt dat ze juist moeten zorgen dat iedereen goed op de hoogte is van alles wat er in dit zo belangrijke onderwerp aan de orde is. De lezing is woensdag 4 maart van 19.30 – 22.00 uur. Zaal De Ontmoeting in Zorgcentrum Odendael in Sint-Oedenrode.
Voor leden van Senior-Rooi is de toegang gratis (op vertoon van de lidmaatschapskaart). Niet-leden betalen € 3,00 (inclusief een consumptie) Vooraf aanmelden is nodig. Dat kan via e-mail: secretaris@senior-rooi.nl Als mailen bezwaarlijk is kunt u bellen naar: M. Hoozemans: 0413-473845.