Links Apple Engineer Jop Schräder en rechts Oskar Petersen, directeur van ICTeam.
Links Apple Engineer Jop Schräder en rechts Oskar Petersen, directeur van ICTeam.

De Appeldokter wordt één van de Apple specialisten van Brabant

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Na zes jaar vol passie en gedrevenheid is het tijd voor een volgende stap voor Apple engineer Jop Schräder. De Appeldokter wordt per 1 maart a.s. één van de Apple specialisten van ICTeam, Dé Apple specialist van Brabant.

Wat in 2014 uit passie begon vanuit een appartement in Breda, groeide uit tot het professionele Apple-support bedrijf, De Appeldokter, in Noord-Brabant. Na zes jaar werd het echter tijd voor een nieuwe stap. De Appeldokter is per 01 maart 2020 één van de Apple specialisten van ICTeam. Dé Apple specialist van Brabant.
ICTeam is al 25 jaar actief in Noord-Brabant en werkt met een vakkundig team aan een hoogwaardige dienstverlening, persoonlijke service en een oprecht klantcontact. Als lid van het Apple Consultants Network is ICTeam het juiste team van specialisten om jou optimaal te ontzorgen. Met extra diensten en services zoals remote systeembeheer -en back-up, diverse cloud oplossingen zoals hosted email en agenda en VoiP telefonie.
De kennis, creativiteit en enthousiasme van De Appeldokter zal binnen het brede team van ICTeam worden ingezet voor het oplossen en aanpakken van digitale Apple-vraagstukken. Vanuit de nieuwe rol als Service Engineer bij ICTeam, houd De Appeldokter de focus op de regio Breda. Meer informatie: www.icteam.nl