Afbeelding
Foto: Manon Donkers

Fysiotherapie de Meierij breidt uit naar Schijndel

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode / Schijndel - Fysiotherapie de Meierij uit Sint-Oedenrode krijgt een dependance in Schijndel. Het gaat zich daar met name richten op oncologie –en oedeemfysiotherapie, omdat nog vrijwel niet wordt aangeboden in Schijndel.

In Sint-Oedenrode zit op dit moment een team van vier specialisten op dit vakgebied. Master oncologiefysiotherapeut Kelly Mansvelders is de persoon die dit in Schijndel op gaat pakken. Onder de vlag van Fysiotherapie de Meierij gaat zij fysiotherapeutische behandel –en revalidatiemogelijkheden voor oncologische patiënten aanbieden. Oncologiefysiotherapeutische behandelingen bestaan uit o.a. training (conditie en kracht trainen), oedeemtherapie, littekenbehandeling en het aanmeten van Therapeutisch Elastische Kousen. Mansvelders: "Mede door goede samenwerking met de regionale ziekenhuizen kunnen wij deze stap maken. Hiermee behouden we de zorg van de cliënt dichtbij, dit is waar de ziekenhuizen ook voor staan. We gaan gebruik maken van de faciliteiten van Fysio -S. Een bestaande praktijk met alle aanwezige faciliteiten. Door deze samenwerking kunnen we nog een meer focus leggen op onze expertise, in dit geval oncologie en oedeem. Onze vertrouwde service, klantvriendelijkheid en inhoudelijke expertise verbreden we naar Schijndel. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zullen we starten. Ik zal het gezicht worden in Schijndel en zal ondersteund worden door collega's met specialisatie oncologie en oedeem."
Voor meer informatie over oncologiefysiotherapie binnen Fysiotherapie de Meierij, kijk op www.fysiotherapiedemeierij.nl. Wanneer u nog vragen/opmerkingen heeft kunt u mailen naar info@fysiotherapiedemeierij.nl of bel naar 0413-471227. Adres Schijndel: Bunderstraat 22-01, 5481 KD.