Afbeelding

Twee dagen "De natuur in beeld"

Natuur Natuur en milieu

Sint-Oedenrode - Foto's maken is een leuke hobby, maar foto's laten zien aan andere mensen is ook leuk. Binnenkort staat dat te gebeuren. In het weekend van 7 en 8 maart zal er door Fotogroep "De Vriendschap" in Olland in de Loop'r een foto expositie worden gehouden.

Het thema van de foto expositie is "De natuur in beeld". Wat betekent dat op de 75 foto's die er hangen, op verschillende manieren onderwerpen uit de natuur zijn afgebeeld. Bijvoorbeeld opnamen van een landschap, (macro) opnamen van vogels, vlinders en/of andere dieren. Foto's die hier in de buurt gemaakt zijn, maar ook foto's uit verre landen. Op zaterdag 7 maart is de expositie te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur en op zondag 8 maart van 11.00 tot 18.00 uur.
Er is meer te zien! Tijdens de expositie wordt er namelijk ook nog een slideshow gepresenteerd waarbij natuurfoto's (met ondersteunende muziek) worden getoond die door onze leden gemaakt zijn. Op een 2e scherm in de bar draait een PowerPoint presentatie waarop o.a. foto's van de expositie 2019 worden getoond.
Om de expositie voor de jeugd aantrekkelijker te maken, organiseren we voor hen een fotozoektocht waarmee een leuk prijsje te winnen is.
Daarnaast maakt u voor slechts één euro per lot kans op het winnen van de foto die u het meest aanspreekt. U mag meerdere loten kopen. Op zondag 18.00 uur zullen 3 loten worden getrokken. De winnaars zullen door ons daarna z.s.m. worden benaderd.
Ontmoetingscentrum De Loop'r is een uitstekende plek voor een expositie als deze. Bovendien blijkt het ook een goede gastheer/dame (wat u maar wilt). In de ruime bar kunt u onder het genot van een hapje en een drankje gezellig napraten over de expositie. En …. U mag voor deze keer ook betalen met cash geld (standaard wordt er met munten gewerkt). Het bezoeken van de expositie is gratis!