Odisco verliest van koploper

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag speelde Odisco tegen koploper MKV in Bladel. De vorige keer wist Odisco knap te winnen met 19-15, maar Odisco wist dat het scherp en effectief moest zijn om dat weer te kunnen doen.

Odisco begon wat slap aan de wedstrijd en voerde de afgesproken tactiek niet goed uit. Dit resulteerde in een snelle 2-0 achterstand. Hierna pakte Odisco het beter op en wist na 16 minuten op een 2-3 voorsprong te komen. Vervolgens ging het gelijk op en wisten beide ploegen tot 5 minuten voor rust elkaar in evenwicht te houden. Daarna kon MKV twee keer scoren en met nog 1 minuut voor rust op 7-5 te komen. Odisco scoorde nog snel, maar kreeg ook nog een makkelijk doelpunt tegen. Ruststand 8-6.
In de rust werd de dames verteld de doorloopballen van de tegenstander eruit te halen en slimmer te verdedigen. Er was nog niks aan de hand als iedereen zijn taken uit zou voeren.
Na rust duurde het 8 minuten voor de score werd geopend. Dit was door MKV. Hierna ging het snel: door slordigheden en vooral het verdedigend falen van Odisco, kon MKV de wedstrijd binnen korte tijd naar zich toe trekken. Na 12 minuten was het 12-8. Odisco deed nog wel wat terug, maar kreeg de doelpunten veel te gemakkelijk tegen. Hierdoor konden de dames niet dichterbij komen. Eindstand 16-11.
Odisco kwam vandaag de met elkaar gemaakte afspraken niet na en leek te weinig in belang van het team te spelen. Dit resulteerde in een matige eerste en zwakke tweede helft. Na een carnavalsweekend mag Odisco zich opmaken voor een wedstrijd tegen mede middenmoter DAW om 15:00 thuis in de Streepen.