Afbeelding

Muziek, dans en Adri Frigge in één concert

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Musici spreken vaak over kleuren in de muziek terwijl beeldend kunstenaars spreken over ritme en dynamiek van een compositie. En wat gebeurt er als deze disciplines elkaar ontmoeten? Dat is te zien in het concert van Podium OpMaat op zondag 16 februari in Mariëndael.

Beeldend kunstenaar Adri Frigge uit Sint Oedenrode is de uitdaging aangegaan om zich te laten inspireren door de muziek van o.a. Ravel, Debussy en Boulanger. Terwijl we luisteren naar de vertolking door Hans Siertsema op viool en Rob van Vucht op piano zien we hoe het schilderij ontstaat. 

Na de pauze spelen jonge talenten uit Meierijstad en Eindhoven op piano en gitaar, er speelt een bijzonder getalenteerd jong trio op viool, cello en piano en de jonge Maurits Brinkman laat zien hoe hij geïnspireerd werd door muziek in een zelfbedachte choreografie.

Het koffieconcert begint op zondagochtend 16 februari om 11.30 uur in Cultureel Centrum Mariendael. Kaarten zijn ter plekke verkrijgbaar à € 7,50 inclusief een kop koffie of thee in de pauze. Tot 18 jaar is de prijs € 3,-. Reserveren is mogelijk via het e-mailadres OpMaat@rooiskultuurkontakt.nl