KV Rooi sleept weer twee punten binnen

Sint-Oedenrode - Zondag 9 februari stond voor KV Rooi 1 de return tegen De Peelkorf 1 op het programma. Afgereisd naar Venray om daar de twee punten vervolgens mee terug naar Rooi te nemen. De thuiswedstrijd eindigde in een 16-14, en wist KV Rooi nipt te winnen van Peelkorf. Het was destijds een pittige wedstrijd, dus KV Rooi wist dat het er alles aan moest doen om weer de overwinning binnen te slepen.

Om 13.15 floot scheidsrechter J. Trimpe af en viel het eerste doelpunt direct aan de kant van De Peelkorf. Hier kwam direct een antwoord op van KV Rooi. Dit was vrijwel het beeld van de hele eerste helft. Om en om namen beide ploegen de leiding, en wist geen van beide een gat te slaan. Er werd gerust met een kleine achterstand voor KV Rooi, 12-11.
Na rust was het KV Rooi die beter uit de kleedkamer kwam. Door eerst de achterstand weg te poetsen konden ze vervolgens een gaatje slaan. Daardoor was het KV Rooi die de leiding weer nam met een 15-20 voorsprong. Deze voorsprong heeft KV Rooi niet meer uit handen gegeven en eindigde de wedstrijd in 17-22. Een belangrijke overwinning in een moeizame wedstrijd. Hiermee blijft KV Rooi aan leiding in de hoofdklasse.
Volgende week staat Oranje Wit op het programma. Oranje Wit staat momenteel tweede in de competitie met 2 punten achterstand op Rooi. Weet Rooi deze te winnen, slaan ze een groter gat op de rest. Om 13.15 in Venray, publiek is van harte welkom!