Afbeelding

Ard Schenk bij opening Blue Zone Gym

Sport

Sint-Oedenrode - Blue Zone Gym in Sint-Oedenrode draait alweer enkele weken, maar de officiële opening is ingepland voor zaterdag 15 februari. Oud-schaatskampioen Ard Schenk geeft op die dag een lezing.
Overdag is iedereen welkom in de resultaatgerichte fitnessboutique aan de Rooise Markt. Van 11.00 tot 16.00 uur is er gelegenheid om binnen te lopen en te zien en te horen wat het concept precies inhoudt.. Vanaf 18.30 uur is er een programma voor genodigden. Ard Schenk geeft de lezing vanaf 19.00 uur.

Blue Zone gym

De wereld kent vijf plekken waar mensen veel langer en gezonder leven. Dit zijn zogeheten Blue Zones. Een voorbeeld voor de wereld. Een fundament van de sportschool. Je goed voelen doe je bij The Blue Zone Gym! Of je nu wilt afvallen, conditie wilt verbeteren of sterker wilt worden. Bij The Blue Zone Gym train je veilig en op de nieuwste high-tech fitnessapparatuur!

eGym
Door een unieke manier van trainen werk jij op zeer effectieve manier aan een fitter lichaam. Dit kan al met slechts twee keer 30 minuten trainen per week op de eGym cirkel. Door de nieuwste technologie weet het systeem precies waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Onze professionele Blue Zone coaches begeleiden jou hierbij wanneer jij dat wilt.

Wil jij liever meedoen met groepslessen? Bekijk nu het groepslesrooster en houd de website + social media kanalen goed in de gaten. Het aanbod groepslessen bij The Blue Zone Gym zal de komende periode alleen maar uitbreiden!
Ze verwelkomen je graag in onze High-end fitness boutique in Sint-Oedenrode! De innovatieve eGym cirkel voor kracht en de efleXX voor mobiliteit en de unieke coaching helpen je fitter, slanker en gelukkiger door het leven. meer info: www.thebluezonegym.nl