Strijdlustig KV Nijnsel beloond

Nijnsel - Afgelopen zondag stond een thuiswedstrijd tegen SCMH 1 uit Mariaheide op het programma. Een ploeg die bovenaan meedraait in het klassement en bovendien geen onbekende tegenstander voor Nijnsel is, waardoor KV Nijnsel wist dat zij alles op alles moest zetten om de overwinning binnen te slepen.

Gebrand om te winnen begon Nijnsel aan de wedstrijd. De verdediging stond sterk en de aanval wist meerdere malen fraaie kansen te benutten, waardoor Nijnsel op een 3-0 voorsprong kwam. SCMH werd wakker geschud en kwam beter in de wedstrijd. Al snel wisten zij de voorsprong weg te poetsen wat leidde tot een gelijke stand van 3-3. Voor rust wist SCMH twee maal vaker te scoren dan Nijnsel, waardoor er gerust werd 5-7.
De dames van KV Nijnsel begonnen sterk aan de tweede helft. Nijnsel bleef knokken waardoor ze weer gelijk wisten te komen: 8-8. Nijnsel hield het hoofd koel en bleef ijzersterk verdedigen. Bijna 15 minuten lang bleef de stand gelijk. De spanning was hoog en de scheidsrechter floot een paar minuten voor tijd voor een strafworp aan Nijnselse zijde. Het was Marit Hoppenbrouwers die deze strafworp scoorde. De verdediging gaf geen ruimte voor de tegenstander om nog te scoren. Door de enorme strijdlust heeft KV Nijnsel de wedstrijd verdiend gewonnen met een eindstand van 9-8.