Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Handboogvereniging Ontspanning

Algemeen Sport

Sint-Oedenrode - Op dinsdag 21 januari, de vaste middag voor de Rozelaer schutters, is er wederom een ronde geschoten.

Naast het sportieve aspect, gaat het ook bij deze schutters erom samen een leuke, gezellige middag te hebben. Vrijdagavond 24 januari, tijdens de vaste clubavond van HBV Ontspanning werd er een "Dichtst bij het gemiddelde"  ronde geschoten. Hierbij gaat het erom dat je tijdens 2 rondes probeert,  exact je gemiddelde te halen. 1. Patrick Bouman, 0  2. Paul van de Mortel, Mart Verhoeven , 1  3. Rob Naus, 2  4.Theo Passier, Ronald van de Sande, 4  .5  Joeri de Kleijn, William Huyberts, Marie Jose Versantvoort, Michael Moonen, 5 . 6 Andre van de Sande, 6  7. Frans van den Braak, 10  9. Antoon Vervoort, 18  10. Karin de Jong, Hans Vroomen, 19  11. Toon Hermes, 22 12. Jos van de Veer, 27  13 Jeroen Kragten, 34 14. Youri Klaassen, 35  Jan Gordijn, geen score. 
Afgelopen weekend vond in Den Bosch (Maaspoort) het NK Indoor plaats voor alle disciplines binnen de handboogsport, met enkele verassende uitslagen in sommige disciplines, was het een zeer geslaagd event Helaas nam er vanuit onze vereniging geen actief schietend lid aan het NK deel, maar desondanks werd er toch "goud" binnengehaald.
Jos van den Berg werd door de Nederlandse Handboog Bond, op een gepaste wijze gehuldigd met een gouden bondsspeld, voor zijn reeds jarenlange inzet en enthousiasme voor de handboogsport. Ook namens HBV Ontspanning, willen wij Jos hiermee feliciteren en bedanken voor zijn jarenlange passie en inzet voor onze club.
Wil jij ook eens kennis maken met een van de verschillende disciplines binnen de handboogsport. Neem dan contact om met onze verenging via hbvontspanning@gmail.com, of loop eens binnen op onze wekelijkse clubavond: iedere vrijdag vanaf 20:00, of op zondagochtend tussen 10:00 en 12:00 tijdens senioren training.