Afbeelding
Foto: Sem van der Kallen

KV Rooi gaat onderuit

Algemeen Sport

Sint-Oedenrode - Na een goede wedstrijd vorige week waar er als een team gespeeld werd, was daar deze week niets meer van te zien. De tegenstander deze zondag was Dakos uit Someren, die op dit moment op de 7e plaats staan. Een tegenstander die zeker niet onderschat kan worden, zo bleek. Waar Dakos de gehele wedstrijd fel was, bleef Rooi achter de feiten aanlopen.

Zo was het Dakos die er al snel twee schoten in had liggen. Vanaf de 5-1 kwam Rooi weer iets beter in de wedstrijd maar kwamen niet verder tot de 5-4. Hierna was het Dakos die de wedstrijd overnam en uitliep naar 10-6. KV Rooi bleef enigszins aanhaken maar kregen het niet voor elkaar om dichterbij te komen dan twee doelpunten verschil. Dakos bleef ondanks de voorsprong fel en goede aanvallen opzetten waardoor ze nóg verder uit konden lopen en het afzien was voor KV Rooi, die geen antwoord had op het spel van Dakos.
Ook al heeft KV Rooi tot aan de 13-10 een kleine aansluiting gehad, wist KV Rooi nog maar drie keer te scoren en Dakos maar liefst negen keer. Dakos was duidelijk de betere en vooral scherpere ploeg die geen moment in de problemen zijn gekomen. Verdient gewonnen. Eindstand: 22-13. Volgende week zondag zal KV Rooi beter korfbal moeten laten zien om de tweede helft van de binnen competitie weer sterk te beginnen. Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen Heumen om 16.20u. in sporthal de Streepen.