Odisco boekt weer overwinning

Olland - Riethoven was afgelopen zondag het decor voor de belangrijke wedstrijd tegen Rietvogels. Nadat de laatste weken qua inzet en felheid de juiste weg weer ingeslagen was, zouden er punten gepakt moeten worden. Bij winst zou Odisco zich stevig in de middenmoot settelen.

Odisco begon wat slapjes aan de wedstrijd. Vooral slordige foutjes werden afgestraft door Rietvogels en na 10 minuten was de stand 4-1. Hierna liet Odisco zien dat het met hard werken wedstrijden naar de hand kan zetten. Vocht zich terug en na 21 minuten was de stand 4-4. Een paar minuten later zelfs 4-6. Rietvogels kon nog wat terug doen en beide ploegen zochten de kleedkamers op met een 5-6 stand. Daar werd de dames verteld zo door te gaan, dan zou het harde werken zeker worden beloond. Tactisch werd nog het een en ander toegelicht.
Odisco begon de tweede helft goed door meteen in de eerste aanval te scoren (5-7). Hierna verdedigde de uitploeg sterk en gaf bijna niets meer weg. Na 20 minuten was de stand 6-10. De laatste 10 minuten liepen de aanvallen stroef aan beide kanten, maar de winst kwam niet meer in gevaar voor Odisco. Eindstand 7-11.
Door deze overwinning staat Odisco stevig in de middenmoot. Met hard voor elkaar werken en veel inzet wist Odisco de punten mee naar huis te nemen. Aanstaande zondag speelt Odisco om 19:00 thuis tegen DSV uit Diessen. Ook dan zal gewonnen moeten worden.