"Wij staan bovenaan, wij staan bovenaan!"

Sint-Oedenrode - Zondag 19 januari stond er een belangrijke wedstrijd op het spel voor KV Rooi 1, namelijk de nummer 2 ODC op bezoek in Rooi. De voorbereidingen waren getroffen en Rooi wist wat het doel van deze wedstrijd moest zijn. Winnen en zorgen dat het gat tussen de nummer 1 en 2 groter werd. De wedstrijd werd gestart om 16.20 en het eerste doelpunt viel aan de kant van Rooi doormiddel van een uitgespeelde vrije worp. Hierna bleef het lang stil, maar liefst 12 minuten werd er aan beide kanten niet gescoord. Uiteindelijk was het ODC die de gelijkmaker wist te maken.

Toch wist Rooi de voorsprong te pakken naar een 3-1, maar hier was ODC telkens degene die een antwoord terug had en de stand weer gelijk trok naar een 3-3. Net voor rust was het Rooi die het verschil kon maken en met een gat van 3 doelpunten verschil de rust in ging.
Na de rust was het ODC weer die als eerste een antwoord had, 8-6. Toch was Rooi de sterkere ploeg de tweede helft en wist haar kansen goed af te gaan ronden. Met tot slot nog 2 afgeronde kansen van Lisa van de Zanden, die een belangrijke rol had deze dag, was het gat groot genoeg om de wedstrijd uit te gaan spelen. Met een einduitslag van 16-13 weet Rooi de punten op zak te houden en een mooie 1ste plaats in de poule te hebben. Met 4 punten los van de nummer 2, kan Rooi erg trots zijn op deze mooie prestatie!
Volgende week staat Rooi weer scherp om 12:40 uur in Someren. We spelen dan tegen Dakos, de nummer 7 uit de poule! Hopelijk zien we de supporters er dan ook weer bij!