Afbeelding

Wintercompetitie afgesloten mettweede plek

Algemeen Sport

Sint-Oedenrode - De wintercompetitie voor TV de Kienehoef is voorbij! Afgelopen weekend braken alweer de laatste speelrondes aan van seizoen 19/20. Op de prachtige speelbanen in Sint-Oedenrode nam Gemengd 1 van TV de Kienehoef het op tegen Bergenshuizen 2. 

Qua speelsterktes lag alles dicht bij elkaar dus het beloofde een spannende dag te worden. Dat bleek uiteindelijk ook het geval te zijn!
In de damesdubbel namen Iris en Marleen het op tegen twee degelijk spelende dames. De eerst set werd nipt verloren met 4-6. Door het spel wat meer te ontregelen ging de tweede set een stuk beter; 6-1 voor de dames van TV de Kienehoef. De supertiebreak moest het verschil gaan maken en helaas was dit in het nadeel van TV de Kienehoef.
Bij de herendubbel ging het net andersom. Bart en Jurian haalde met ruime cijfers de eerste set binnen, maar verloren nipt de tweede set in een tiebreak. In de supertiebreak trokken de heren van TV de Kienehoef uiteindelijk aan het langste eind door deze te winnen met 10-8. Tussenstand 1-1.
Na een korte break werden de gemengd dubbel partijen gespeeld.
Guus en Marleen wonnen de eerst set met overtuigende cijfers. De tweede set ging een stuk meer gelijk op met lange rally's en prachtig winners. Deze set werd uiteindelijk gewonnen met 6-4. Stand 2-1 in het voordeel van TV de Kienehoef.
Ondertussen hadden Jurian en Iris de eerste set ook binnen gesleept en stonden zij 5-2 voor in de tweede set. Ook zij wisten de partij koeltjes af te ronden, waarnaar TV de Kienehoef er met een 3-1 overwinning vandoor ging. 
Wat zou de wintercompetitie ook zijn zonder een super tiebreak? In al haar partijen heeft TV de Kienehoef bijna alle wedstrijden wel een super tiebreak gespeeld en deze, in de meeste gevallen, ook gewonnen. Men kan terugkijken op een fantastische wintercompetitie met een knap behaalde tweede plek in de eerste klasse!