Afbeelding

Ollandia voor periodetitel tegen MVC

Sport Sport

Olland - Zondagmiddag staat voor Ollandia alweer de eerste competitiewedstrijd van 2020 op het programma. Dit is ook meteen een belangrijke, want in deze wedstrijd kan de beslissing vallen voor de eerste periodetitel.

Ollandia moet hiervoor naar De Mortel, waar het om 14.30 uur op het op sportpark De Smagt aan moet treden tegen MVC. In de strijd om de periodetitel heeft Ollandia alleen nog concurrentie van het Udense FC De Rakt, dat met op 11/4 nog de inhaalwedstrijd uit tegen Fiducia, drie punten achterstand heeft en een doelsaldo heeft van -3 t.o.v. Ollandia. Maar hopelijk wordt de strijd om de periodetitel niet beslist op doelsaldo en haalt Ollandia zondag de titel binnen door op eigen kracht minimaal een punt te halen, maar nog mooier is door met de volle winst periodekampioen te worden. MVC heeft op de laatste speeldag van 2019 thuis met 2-0 gewonnen van RKVV Keldonk en zal er op gebrand zijn om tegen Ollandia 2020 ook goed te beginnen. Ollandia is dus gewaarschuwd en zal zondag dus scherp en met volle overgave moeten beginnen en dit ook de gehele wedstrijd vast moeten houden.
Ook voor Ollandia 2 begint zondag de competitie met een inhaalwedstrijd in en tegen Mariahout, terwijl Ollandia 3 en 4 tegen elkaar oefenen. Naast het voetballen zijn er ook nog diverse andere activiteiten gepland, zoals donderdag 16/1 darten voor de spelers van Ollandia 2 en op donderdag 23/1 vanaf 20.45 uur de eerste rikavond in 2020. Op zaterdag 25/1 is er in de kantine een FIFA20 toernooi, vanaf 14.00 uur voor alle jeugd t/m 16 jaar en vanaf 18.00 uur voor alle jeugd vanaf 17 jaar en de senioren. Voor verdere info zie de Ollandia site www.ollandia.nl, waar ook alle andere informatie over wedstrijden enz. is te vinden.

Rikken bij Ollandia
De liefhebbers kunnen donderdag 23/1 om 20.45 uur weer terecht in de Ollandia kantine voor een avond gezellig rikken, waarbij weer mooie prijzen zijn te winnen.