Afbeelding

Dai-Ippo trapt 2020 fanatiek af

Algemeen Sport

Sint-Oedenrode - Zaterdag 4 januari waren er weer de Kind-Ouderlessen. Met 25 kinderen en dus ook 25 ouders, verdeeld over twee groepen, trapten ze af voor het nieuwe jaar.

Trainer Cor van der Heijden heeft de ouders flink laten werken. Menig zweetdruppeltje parelde omlaag. En de jeugd maar lachen, want zij zijn dit wekelijks gewend. Alle oefeningen werden uitgevoerd door het kind, de judoka dus, en de ouder. Dit gaf vele lachwekkende situaties. Ouders en judoka's hebben genoten van de les. Ze zijn wel nieuwsgierig welke vader of moeder de volgende dag met spierpijn is opgestaan!
Zondag 5 januari stond de jaarlijkse onderlinge ontmoeting bij Judoclub De Hechte Band op het programma. Met 17 judoka's gingen Willem Vervoort en Kilian Klokgieters, de coaches voor die dag, naar Mierlo. Noud van Beekveld, Jesse Romviel, Fenne van de Laarschot, Guus Kapteins en Liam Zoontjens zijn 2020 zeer goed begonnen en behaalden allemaal de eerste plaats.
Siem van de Bersselaar, Jurre van den Elsen, Milan van den Elsen, Quinten Marinus en Sam Sneijder wisten een tweede plaats te behalen. Voor Joep de Visser, Levi van der Hijden, Lonne van Roij, Noor Kremers en Fenn Klokgieters was er een derde plaats. Voor Stijn van Schaijk en Stef Kremers was er deze keer geen plaats op het podium. Al met al een mooi resultaat voor de trotse judoka's.