Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Denk of doe mee met Pop & Colour Festival

Algemeen Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Heb jij creatieve voornemens gemaakt of wordt 2020 jóuw jaar om te schitteren? Meld je dan zeker aan voor Pop& Colour Festival. Zondag 7 juni vindt in Streekpark Kienehoef de zesde editie plaats van dit bruisende, culturele festival voor het hele gezin en de organisatie is op zoek naar muzikaal en creatief talent.

Het thema van dit jaar is "Back to nature", waarmee de groene omgeving van het Streekpark méér dan alleen een prachtige entourage zal zijn. De festivalorganisatie, een uniek samenwerkingsverband van Stichting Streekpark Kienehoef, Pop& Co bandcoaching, Phoenix Cultuur en Helden van Kien, heeft het programma in de steigers staan. Ben ij een creatieve omdenker en heb je een goede tip of plannen die bij ons festival en het thema "Back to nature" passen? Meld je dan aan via onderstaand mailadres, want frisse ideeën zijn altijd welkom.

Creatieve festivalmarkt
Vast onderdeel van het Pop& Colour Festival is de creatieve festivalmarkt, waar kunst en creativiteit te zien én te beleven zijn. Iedereen, die zijn creatieve of kunstzinnige talenten hier wil delen of eigen gemaakte producten wil verkopen, kan zich daarvoor aanmelden. Deelnemen kan op verschillende manieren. Of je nu een mini-store of expositie van je eigen creaties inricht, of bezoekers zelf aan het werk zet tijdens een workshop in een pop-up atelier, als deelnemer geef jij kleur aan het festival. Buiten de lijntjes kleuren mag.

Heldenpodium (8+)
Naast de creativiteit speelt muziek de absolute hoofdrol. Op het hoofdpodium zullen de bands van Pop&co bandcoaching de sterren van de hemel spelen en laten zien wat ze in het afgelopen jaar hebben (bij) geleerd. Deze editie zal er ook een tweede podium zijn, het Heldenpodium. Dit podium komt voor het terras van Helden van Kien en biedt ruimte voor optredens met de mooiste muziek, gedichten, dans of toneel. Iedereen vanaf 8 jaar kan zich hiervoor aanmelden. Vooral kinderen die bijv. een instrument kunnen bespelen en het leuk vinden om op te treden, of jeugdgroepen van dans- of muziekverenigingen zijn heel welkom.

Voor meer informatie en aanmelden mail je naar festival@streekparkkienehoef.nl of ga naar de website www.streekparkkienehoef.nl Op de Facebookpagina vind je foto's en de aftermovie van vorig jaar. https://facebook.com/popencolourfestival.