Afbeelding
Foto: Jan Ebbenn

Op naar het feest!

Cultuur MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Sint-Oedenrode - Oh jee, een foutje in ons vorige artikel. De oplettende lezer had natuurlijk allang gespot dat de jeugdreceptie onmogelijk op 26 februari kan zijn…dit is namelijk woensdag na carnaval. De jeugdreceptie is op zondag 26 januari vanaf 12.00 uur in de Beurs. Jullie zijn allemaal welkom om dit festijn mee te maken en onze jeugdraad te feliciteren.

Door: Leon van Rooij en Hettie van der Meijden

Feestjaar
Ook wij wensen iedereen een geweldig, gezond en feestelijk Nieuwjaar! Wij zijn al bijna klaar voor ons 55-jarig feest. Foto's zijn uitgezocht voor een fantastische expositie in de tent. 55 jaar carnaval in beelden is hier alle dagen te bewonderen. En…dit gaan we ook vastleggen in een boekwerk. De geschiedenis van 55 jaar jeugdcarnaval Sint-Oedenrode in woord en beeld. In de tent ligt gedurende de hele carnaval een inkijkexemplaar en daar kunnen jullie inschrijven voor dit unieke boekwerk wat slechts eenmalig uitgegeven gaat worden.
Verder zijn er al een aantal uitnodigen voor de reünie verstuurd naar de mensen waarvan we geen mailadres hebben. Deze zullen een dezer dagen op de mat vallen. De uitnodigingen per mail gaan deze week weg dus houdt de mailbox in de gaten. Mocht je per abuis geen uitnodiging ontvangen hebben en ben je wel een oud-bestuurslid, - jeugdraadslid of - dansmarieke laat het ons dan weten via info@jeugd-carnaval.nl Sowieso ben je welkom bij onze activiteiten in de tent.