Afbeelding

Pannenkoekentoernooi TV de Kienehoef

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Maandag 23 december heeft weer een geweldige editie van het inmiddels welbekende tennis-pannenkoekentoernooi plaatsgevonden bij Basic Fit naast het tennispark van TV de Kienehoef.

Elk jaar wordt voor de jeugd van de tennisvereniging een pannenkoekentoernooi georganiseerd waarbij 's ochtends en 's middags spelletjes worden gespeeld op de binnenbanen, en waar natuurlijk als lunch pannenkoeken op het menu staan! Afgelopen editie heeft meer deelnemers dan ooit mogen verwelkomen: 53 enthousiaste jeugdtennissers hebben in groepjes urenlang gestreden om tijdens de spelletjes de meeste punten te verzamelen. Alle deelnemers streden fanatiek in de hoop de – ondertussen traditionele - vuurwerkprijzen in de wacht te slepen!
Onder begeleiding van Cees van den Boer en Steijn de Jonge hebben de deelnemers er door hun fanatisme, sportiviteit en inzet deze dag weer voor gezorgd dat we opnieuw een geslaagd pannenkoekentoernooi hebben mogen beleven. Daarnaast hebben meerdere ouders zich beziggehouden met het bakken van stapels pannenkoeken om de kinderen van de welbekende lunch te kunnen voorzien: deze keer een stapel van wel 230 pannenkoeken! Deze pannenkoekentoppers, spelbegeleiders en groepsbegeleiders willen wij ontzettend bedanken, zonder hen hadden we er nooit weer zo'n geslaagd toernooi van kunnen maken!
In de loop van de middag zijn middels een prijsuitreiking de individuele- en groepswinnaars bekendgemaakt. Cees en Steijn danken iedereen voor hun deelname en inzet, met een extra compliment aan de winnaars, namelijk: Merlijn Raaijmakers (1e) en Boet van den Akker (2e) in groepje 1, Lars van Kasteren (1e) en Dewi van de Meulengraaf (2e) in groepje 2, Maud van de Helm (1e) en Fiene van Gelderen (2e) in groepje 3, Rens Rutjens (1e) en Job Rijkers (2e) in groepje 4, Daan Blommestein (1e) en Pleun Ponjee (2e) in groepje 5 en Jur van Kempen (1e) en Lotte van Zutpven (2e) in groepje 6.