Pieter de Kort en Marieke van Boxtel.
Pieter de Kort en Marieke van Boxtel. Foto: Ellis Rijkers

Voedselbank weer extra goed bedeeld

Algemeen Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - De afgelopen maanden heeft de Voedselbank in Sint-Oedenrode, onderdeel van Voedselbank Boxtel, weer ruimschoots aandacht gekregen. De resultaten mogen er zijn, want de instantie is weer extra goed bedeeld.

Op 5 december werden de kinderen van de cliënten van de Voedselbank verrast met een prachtig cadeau van Sinterklaas. Marieke van Boxtel en Pieter de Kort stonden aan het roer van deze geweldig organisatie onder de naam 'Voor ieder kind een Sint'. Twee zaterdagen stonden mensen van de Serviceclub Rooi bij de Rooise supermarkten om houdbare producten in te zamelen om zo onze cliënten ook na de kerst wekelijks van een voedselpakket te kunnen voorzien. Ook dat werd een overweldigend succes.
Caritas de Goede Herder verzamelde in de kerken een flinke hoeveelheid houdbare producten die ook weer ten goede kwamen aan de Voedselbank. Tot slot mochten alle cliënten van de Voedselbank in Rooi tijdens de kerstdagen genieten van een heerlijk - aan huis bezorgd - diner door Roll or Bowl. U ziet; de Voedselbank in Sint-Oedenrode leeft bij de bevolking. Daar is het bestuur heel erg dankbaar voor.
Een vraag namens het bestuur is nog wel op zijn plaats. Op termijn moet de Voedselbank haar huidige uitdeellocatie verlaten, omdat het pand gesloopt gaat worden. Hebt u informatie over een bruikbare andere locatie, dan horen ze dat graag van u. (André van de Warenburg: 06-23179095).