Afbeelding
Foto: Picasa

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Algemeen Human Interest

Olland - De korfbalsport kan niet zonder vrijwilligers die zich kosteloos en belangeloos inzetten voor de vereniging. Dit is ook de reden dat KV Odisco uit Olland haar meest trouwe vrijwilligers enorm wil bedanken. Niet alleen in de vorm van een dankwoord, maar met iets tastbaars. Voordat ze dat doen willen ze één vrijwilliger in het bijzonder bedanken: Martien van Esch.

Martien zet zich al sinds jaar en dag in voor KV Odisco en andere Ollandse verenigingen. Bij KV Odisco draagt Martien zorg voor het onderhoud van de materialen, hij onderhoudt de contacten met alle sponsoren en is tevens langst zittend algemeen bestuurslid. Op Martien kun je altijd rekenen. Hij staat altijd voor de vereniging klaar, niets is hem te veel. Zonder Martien zouden de materialen niet op orde zijn; de sponsorinkomsten een heel stuk lager zijn; de douches allang niet meer werken; de kamporganisatoren zich geen raad weten; we elk jaar nieuwe ballen aan moeten schaffen; de bestuursleden niet zo gezellig en efficiënt kunnen vergaderen. Martien: bedankt voor je geweldige, tomeloze en belangeloze inzet!
Uiteraard draait de vereniging niet alleen op Martien, maar hebben ze bij Odisco een groot aantal vaste vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat de zalen worden gehuurd, het veld er netjes bij ligt, de kantine aangevuld is…. Simpelweg… Vrijwilligers die ervoor zorgen dat de leden onbekommerd kunnen genieten van het prachtige korfbal.
Om een grote groep vrijwilligers in het zonnetje te zetten, hebben ze gezocht naar een financiële bijdrage. Martijn de Roo, erelid van KV Odisco, schenkt een eenmalige bijdrage namens De Hypotheker Veghel/Uden en Bennie Gevers, supermarktmanager van de Albert Heijn Sint-Oedenrode, sponsort in de vorm van producten en heeft ervoor gezorgd dat er mooie kerstpakketten zijn gemaakt. Hiervoor, namens de leden en vrijwilligers van KV Odisco, hartelijk dank.