Mentaal verlies voor KV Nijnsel

Nijnsel - Zondagochtend stond Corridor op het programma voor de Nijnselse ploeg.

Nijnsel begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op een 0-3 voorsprong. Maar in rap tempo vond Corridor ook het gat van de korf. De thuisploeg wist de kansen beter te benutten en nam de leiding met 5-3. Nijnsel bleef knokken en door een afstand van Myrna Foolen en een korte kans van Judith van den Nieuwenhuizen werd de stand weer gelijk getrokken. Het lukte Nijnsel niet meer om de voorsprong te nemen. Sterker nog, Nijnsel ging de rust in met een 10-6 achterstand.
Nijnsel had in de tweede helft moeite het hoofd koel te houden en het afmaken van kansen. Hier maakte Corridor goed gebruik van en kwam hierdoor op een verre voorsprong. Nijnsel heeft geprobeerd de rust terug te vinden maar dat mocht niet baten. Eindstand: 17-8.