Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 8c806b
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Cursus Beter leren lezen en schrijven

Sint-Oedenrode - Zelf een advertentie op Marktplaats zetten, werkinstructies lezen, een inschrijfformulier invullen, de (klein)kinderen voorlezen. Er zijn verschillende persoonlijke redenen voor Nederlanders (die in Nederland de basisschool hebben gevolgd) om zich aan te melden voor de cursus Beter leren lezen en schrijven van Welzijn De Meierij in Sint Oedenrode.

Het is bekend dat de drempel om zich aan te melden hoog is. Het gevoel van schaamte is vaak groot. Maar de ervaring leert dat dat gevoel al snel verdwijnt, wanneer men eenmaal de eerste stap heeft gezet. Er wordt gewerkt in kleine groepjes waardoor er ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Zo leert men dus echt wat men wil leren. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. De cursus is op donderdagavond van 18.30 tot 21.00 uur in een ruimte bij basisschool de Springplank.
Meldt u zich aan voor deze groep, als u het leren lezen en schrijven weer wilt oppakken. Er wordt op een prettige en volwassen manier lesgegeven.
Of... kent u iemand die baat bij deze lessen zou hebben, wijs hem of haar dan op de cursus. Als u belangstelling heeft voor de cursus "Beter leren lezen en schrijven" of vragen heeft, neem dan telefonisch contact op met Welzijn De Meierij (073-5441400) vragen naar Ciska van Harten.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!