Boskant en VOW in evenwicht

Boskant - Natuurlijk werd er na de wedstrijd bij beide teams gesproken over de (enkele) goede kansen die ze hadden gecreëerd. Dankzij attent keeperswerk leverde dat echter geen doelpunten op. Daardoor eindigde een spannende wedstrijd uiteindelijk in een 0-0 gelijkspel. Terecht, aldus beide trainers. "Beide teams hebben minimaal één puntje verdiend!"

Voor rust was er nauwelijks ruimte voor uitgespeelde kansen. Beide teams hadden de organisatie achterin goed voor elkaar. En als er al eens wat dreiging was, waren er altijd nog Niek van Zutphen voor VOW en Vincent Staals voor Boskant, twee betrouwbare sluitposten.
De beste kans voor rust kreeg Jim van der Zanden namens Boskant. In de 32e minuut kreeg hij de bal na een scrimmage voor z'n linkervoet, maar het vele effect wat de bal bij zich droeg maakte dat Jim er niet de juiste richting aan kon geven.
Na rust waren de betere kansen voor de bezoekers. In korte tijd, in de 65e en de 68e minuut had Pim van Riel de bezoekers op een voorsprong kunnen brengen. Bij de eerste kans miste Pim de bal, bij de 2e was doelman Staals degene die uitstekend redde voor Boskant. Zo rond de 75e minuut was het een korte periode heel druk binnen het strafschopgebied van VOW. Een goede dribbel van Aimé Opheij was de aanleiding daarvoor. Tot wel drie keer toe werd de bal op doel geschoten, maar telkens weer was er een VOW verdediger, bijgestaan door doelman van Zutphen, die voorkwam dat de scrimmage een doelpunt opleverde. In de 83e minuut leek VOW alsnog op weg naar de zege. Na een goede pass op invaller Younes Mekki was het even alle hens aan dek in de Boskant verdediging, maar mede door goed ingrijpen van Vincent hield ook Boskant de 0-0.