Afbeelding

Een goed begin van 55 jaar jeugdcarnaval

Algemeen MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Sint-Oedenrode - Een jeugdprins en een jeugdprinses! Wat een mooie verrassende presentatie was dat op het 11-11 bal en wat is het positief ontvangen door heel carnaval vierend Rooi. Eindelijk mag de jeugd van de raad hun geheimhouding verbreken en rond bazuinen dat ze in de jeugdraad 2020 zitten. Super knap dat ze het zo goed stil gehouden hebben, dit valt niet mee en stichting jeugdcarnaval is trots op de 14 jongens en meisjes.

Door: Leon van Rooij en Hettie van der Meijden

Nu het begin gemaakt is voor het nieuwe carnavalsseizoen blijven we achter de schermen druk bezig met onze vele activiteiten. Op de winterbraderie van 15 december 2019 zullen wij natuurlijk weer aanwezig zijn met onze mooie kerststerren. Onze topverkoper en kersster nr. 1 Ton Arts is hierbij ook weer aanwezig, alleen al om hem bezig te zien is een bezoek aan de kraam van jeugdcarnaval de moeite waard.
De jubileumcommissie blijft druk bezig met de reünie, er zijn al veel namen bekend van oud leden van de jeugdraad. Helaas is er van 1969 nog niet veel bekend. Kent u nog mensen die er toen bij zaten laat het ons weten. Ook informatie van andere jaren is vanzelfsprekend welkom.

receptie
Natuurlijk zal er dit carnavalsjaar ook weer een jeugdreceptie gehouden worden voor onze gehele jeugdraad. Zondag 26 januari 2020 is iedereen van harte welkom in de Beurs om de 14 jongens en meisjes te komen feliciteren.
Vanwege het feestjaar houden we niet alleen een receptie voor de jeugd maar op 16 februari 2020 natuurlijk ook onze eigen receptie voor 55 jaar jeugdcarnaval, deze wordt gehouden in de jeugdtent op de markt. Meer informatie hierover ontvangen jullie in een van onze volgende artikelen.

terug in de tent
Ons jubileumjaar willen we op zo veel mogelijk manieren met zoveel mogelijk mensen vieren. De late tent voor de groep van het voortgezet onderwijs trekt elk jaar weer vele jongeren uit Sint-Oedenrode en wijde omgeving. Elk jaar staan er vele oud-bezoekers aan de deur van de tent om nog 1x een kijkje in de tent te mogen nemen om weer even een moment te kunnen genieten van de tijd die zij ook zo leuk vonden. Dit bracht ons op een idee en wij willen iedereen dan ook eenmalig de kans geven om op zaterdag 22 februari "terug in de tent " te komen. De tent wordt op deze avond tijdens het feest van de scholieren op een gegeven moment opengesteld voor iedereen. Een onvergetelijk feest in de jeugdtent op de markt met daarbij een optreden van Q-music "het foute uur".

Veel extra inspanning dit jaar waarbij we natuurlijk ook ons vaste programma weer organiseren. De feesten voor de kinderen van 0 jaar tot groep 4, groep 5 t/m groep 8 en de groep van het voortgezet onderwijs. De jeugdoptocht op maandag en niet te vergeten het dolle bolle bal op dinsdagmiddag. Al met al een heel druk maar geweldig jaar gaan wij tegemoet waar wij heel veel zin in hebben en wij hopen dat u dit samen met ons wilt vieren.

Hou DeMooiRooiKrant en de website www.jeugd-carnaval.nl goed in de gaten voor alle informatie en mocht u contact willen met stichting jeugdcarnaval dan kunt u ons via info@jeugd-carnaval.nl bereiken.