Afbeelding

Kerngroep zoekt uitbreiding

Algemeen Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - De Kerngroep van de Zevensprong, die de kindervakantieweek voor Rooise kinderen uit groep 3 en 4 organiseert, is op zoek naar een nieuw kerngroeplid.

Van het toekomstige de kerngroeplid wordt verwacht dat hij of zij een actieve bijdrage levert bij de organisatie en voorbereiding van de Zevensprongweek. Er wordt gezocht naar iemand met organisatietalent en verantwoordelijkheidsgevoel die affiniteit heeft met de doelgroep, kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar. Naast aanwezigheid tijdens de Zevensprongweek (voor een kerngroeplid is dat 6 dagen), kost de voorbereiding 15 tot 20 vergaderingen per jaar.

Wat biedt de Zevensprong: Veel gezelligheid! - De kans om ervaring op te doen in het organiseren van een evenement - Ervaring opdoen in het begeleiden van jonge mensen - Veel voldoening na afloop van de week.

Voor meer informatie over de Zevensprong, kun je kijken op www.zeven-sprong.nl of contact opnemen met Hilde van den Enden tel. 06-51297143. Ben jij degene die de kerngroep de komende jaren komt versterken? Ben je ouder dan 18 jaar? Mail dan je motivatie voor 17 november naar info@zeven-sprong.nl

Zevensprong 2020
De Zevensprong vindt in 2020 plaats van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juli. De informatieavond en de inschrijfavond zullen beide plaats vinden in april. De kinderen ontvangen hiervoor op school meer informatie.

Rabo Clubsupport
Onlangs werd de eindstand bekend gemaakt van de Rabo Clubsupport actie. Dit jaar had de Zevensprong opnieuw de eer om op het erepodium te eindigen op de 3e plaats. Voorzitter Hilde van den Enden is enorm trots: "Dat je als organisatie zoveel steun krijgt uit de samenleving is gewoon fantastisch. Het voelt als een grote steun voor de organisatie van ons evenement!" De Zevensprong wil hierbij alle stemmers ook hele erg bedanken voor de steun!