Rhode en HVCH zonder doelpunten

Sint-Oedenrode - Het was een wedstrijd waar beide ploegen wel kansen hadden, maar niet tot scoren kwamen. Hier won Rhode | Van Stiphout Bouw als het ware één punt.

HVCH was in de eerste helft de sterker dan Rhode. In de tweede minuut werd Frank van den Boogaard al aan het werk gezet. En een minuut later volgde de volgende kans voor HVCH. De club uit Heesch kreeg een vrije trap die rakelings voorlangs ging. Dit was een beetje het beeld van de eerste helft. HVCH met het balbezit en kansen, reddingen van de Rhode keeper en af en toe een kansje voor Rhode. In de 14e minuut kreeg HVCH opnieuw de kans om op voorsprong te komen, maar wederom ging de bal rakelings voorlangs. Rhode voetbalde goed onder de druk vandaan en creëerde op deze manier de beste kans van de wedstrijd. In de 26e minuut speelde Simon van de Wetering zichzelf vrij, maar zijn schot werd gekeerd door de binnenkant van de paal. De club uit Heesch bleef kansen creëren. In de 42e minuut was er dan opnieuw een enorme kans om voor te komen, maar ook deze bal werd gekeerd.
In het tweede deel van de wedstrijd waren de teams meer aan elkaar gewaagd. In de 50e minuut ging er weer een schot van HVCH hard voorlangs. En een minuut later was er de kans voor Rhode en bracht de keeper van HVCH redding. Tijd lang waren er kansen aan beide kanten, maar de kansen werden niet echt uitgespeeld. In de 80e minuut kwam er opnieuw een de kans op voorsprong voor HVCH maar het raakte slechts de lat. Rhode had steeds kleine kansjes, maar kwam ook niet tot scoren. In de slotminuten kreeg HVCH een vrije trap mee, opnieuw werd deze gekeerd door Frank van den Boogaard. Daarnaast ging een schot van HVCH opnieuw rakelings voorlangs het doel. De wedstrijd eindigde in 0-0.
Komende zondag gaat Rhode op bezoek bij Nemelaer uit Haaren. Vorig seizoen draaide Nemelaer achter Juliana en TOP prima mee en behaalde ook een periodetitel. Dit ondanks een slechte start. De ommekeer kwam bij Rhode waar zij met heel veel geluk vlak voor tijd de overwinning pakten. Die ommedraai was te danken aan hun veel scorende spits die na een blessure weer in actie kwam. Dit seizoen ziet het draaiboek er hetzelfde uit. De spits is weer geblesseerd en de resultaten zijn nog niet zo geweldig. Het heeft net als Rhode 8 punten en maakt deel uit van een grote middenmoot, waar hekkensluiter Best Vooruit door een overwinning ook al weer aansluiting heeft gekregen.