Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 36cd6f
Bedrijfsnieuws

Open Dag Body Perfect: "Ik sta echt ergens voor"

Sint-Oedenrode - Dat Jovanka van dieren houdt, is wel duidelijk wanneer je er de woonkamer rondkijk. Er hangt een schilderij met olifanten. Een kunstzinnige zebra staart je aan vanaf de andere wand. Jovanka heeft warme gevoelens voor het continent en met name voor Zuid-Afrika. "Ik heb daar 3,5 jaar gewoond, vandaar", vertelt ze over een andere fase in haar leven. Een fase die niet alleen de basis legde voor dierenliefde, maar ook voor Beauty & Health Centre Body Perfect, haar praktijk in Nijnsel. Dit jaar viert zij haar twintigjarig bestaan en daar is ze erg trots op.

Ze volgde 23 jaar geleden haar man naar Zuid-Afrika en besloot daar de tweejarige opleiding tot internationaal schoonheidsspecialiste te volgen bij het Kaye Rive Educational Institute te Pretoria, welke hoog stond aangeschreven. Het was een pittige opleiding waarbij je naast de studie verplicht 1000 uur praktijkervaring moest opdoen. Jovanka wilde dit zo graag dat ze uiteindelijk cum laude slaagde. Na haar opleiding aan dit instituut was zij werkzaam bij Salon Bella Donna in Pretoria in Zuid-Afrika.
Eenmaal terug in Nederland schreef zij zich in bij de Kamer van Koophandel, waarna zij haar praktijk Salon Body Perfect in Nijnsel startte. Dit is de plek waar zij tot op heden met veel gedrevenheid en plezier haar klanten de juiste behandelingen geeft. Uiteraard komt dan de vraag omhoog 'met welk product wil je dan gaan werken'? Ze kwam terecht bij Environ, een merk dat zij kende uit haar tijd in Zuid-Afrika. "Je mag dat merk niet zomaar voeren", zegt de specialiste. "Er gaat een strenge selectieprocedure aan vooraf. De producten zijn alleen maar in een select aantal salons te verkrijgen. De ontwikkelaar, Dr. Des Fernandes, wil dat zo hebben omdat hij dit product exclusief wil houden." Wie Jovanka kent, weet dat ze een puntgave huid heeft. "Ik gebruik zelf al jaren Environ. Natuurlijk! Ik sta echt ergens voor en dan moet je dat ook laten zien."
Vitamine A, het hoofdingrediënt van Environ, is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Met klanten gaat Jovanka stap voor stap een traject in voor huidverbetering en huidverjonging. Onlangs is het allernieuwste DF-apparaat van Environ aangeschaft. "Het sluist vitamines tot diep in de huid", spreekt een absolute liefhebster van het vak. "Naast het product Environ en de bijbehorende behandelingen werk ik in mijn salon ook met andere nieuwe technieken voor huidverbetering en huidverjonging, zoals de Micro Needling d.m.v. de Derma pen. Ook een erg gewilde behandeling is de bindweefselmassage voor het gezicht."
De bovenverdieping bevat drie professionele ingerichte ruimtes waar zij haar klanten kan ontvangen. Alleen maar voor huidverzorging? "Nee hoor, ik werk ook met professionele make-up van het merk Jane Iredale, een 100% minerale make-up. Van binnenuit werk ik met de voedingssupplementen van het merk Advanced Nutrition programme."
Een paar jaar geleden heeft Jovanka haar opleiding voltooid tot Ayurvedisch massagetherapeut bij Robert Swani Persaud. Een belangrijke Ayuervedische behandeling is de Ayuervedische Massage. Hierbij wordt al eeuwenlang een techniek toegepast om lichaam en geest tot diepe ontspanning te brengen. Bij deze massagevorm worden speciaal hiervoor samengestelde oliën gebruikt. Onlangs is er in Salon Body Perfect een nieuwe ruimte in gebruik genomen. Een rustgevende ruimte, merk je wanneer je daarbinnen treedt. In de ruimte waar Jovanka deze massagetechniek toepast.

Open Dag
Omdat Salon Body Perfect 20 jaar bestaat houdt Jovanka op 9 november aanstaande een Open Dag. Het is voor haar de perfecte manier om te laten zien wat zij letterlijk in (haar) huis heeft. Voor wie meer wil weten over de behandelingen, kom naar de Open Dag op zaterdag 9 november 2019 van 11:00 tot 16:00 uur. Tijdens deze Open Dag zal Jovanka uw vragen beantwoorden en worden er kleine demonstraties gegeven onder het genot van een hapje en een gezond drankje. De dag is voor iedereen bestemd, dus voor zowel bestaande als nieuwe klanten om samen deze mijlpaal te vieren. Tijdens deze dag kunt u zich inschrijven voor een behandeling met een speciale korting van 10%. Onder de belangstellenden wordt een behandeling en een Environ product verloot. Tevens staan er kleine attenties klaar, zolang de voorraad strekt. Door de jaren heen heeft Jovanka een mooi klantenbestand opgebouwd met mannen en vrouwen uit het hele land die haar waarderen om haar kennis maar ook als mens. "Ik ben ontzettend dankbaar en trots daarop", zegt zij. Jovanka is een specialist van de bovenste plank, dat is wel duidelijk.

Industrieweg 4 5492NG  Sint-Oedenrode / 06-46195330 / www.body-perfect.nl (onder constructie)

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!