Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 249c5f
Foto:
Sport

Jamie Bekkers eerste op Klompentoernooi

Sint-Oedenrode - Zaterdag en zondag stond voor Budovereniging Dai-Ippo in het teken van het 40e Internationale Klompentoernooi. Bestuur en vrijwilligers zijn er druk mee geweest. Naast het reguliere Klompentoernooi, met zo'n 600 deelnemers, had Dai-Ippo ook nog toestemming gekregen om voor beginnende Judoka's een onderlinge ontmoeting te organiseren.

Voor deze ontmoeting hadden zich ook nog eens 60 judoka's zich aangemeld. Hoofdtrainer Cor van der Heijden had met de Kata-commissie van het district Zuid-Nederland en een bevriend koppel vanuit de Nationale Kata Kernploeg 's avonds ook nog eens een Kata clinic georganiseerd. Hier kwamen 20 judoka's op af die zich aan het voorbereiden zijn voor een zwarte band examen. Dankzij een goed samenwerkend team is alles prima verlopen.

Jamie Bekkers viel weer op met spectaculair judo. Ook vandaag wint hij al zijn partijen met Ippon en mag dan ook vol trots op de hoogste trede van het podium gaan staan. Sem van Kemenade weet dan nog een derde plaats te behalen terwijl voor de andere deelnemers van Dai-Ippo geen ereplaats is weg gelegd.

Bij de onderlinge ontmoeting scoorden de judoka's van Dai-Ippo wel goed. Fenne van de Laarschot, Hein Korsten, Liam Zoontjens en Noud van Beekveld behaalden een eerste plaats. Tweede plaatsen zijn er voor Guus Kapteins, Timo Maas en Stijn van Schaik. Derde plaatsen voor Joep de Visser, Lars de Groot, Levi van der Hijden, en Sam Sneider. Verder viel Noor Kremers op omdat zij alleen in haar laatste partij wist te winnen. Dit was dan wel bijzonder omdat zij dit deed tegen een veel grotere tegenstander. Goed gedaan Noor. Voor Fenn Klokgieters, Milan van der Elsen, Siem van de Berselaar, Frens van de Zanden, Noor en Stef Kremers waren er nog geen ereplaatsen weggelegd.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!