Logo mooirooi.nl
De top 25 op het podium.   | Fotonummer: 58740c
De top 25 op het podium. (Foto: Kim Balster)
Algemeen / Sint-Oedenrode

Rabo ClubSupport: Sint-Oedenrode vier keer in top 5

Sint-Oedenrode / Schijndel  - 7.321 leden van Rabobank Hart van De Meierij brachten in totaal ruim 36.605 stemmen uit op 473 lokale verenigingen en stichtingen. Een mooi resultaat voor de vijfde editie van deze donatieactie. De 'prijzenpot' die werd verdeeld was maar liefst € 200.000,-. Opvallend: in de top 5 schaarden zich maar liefst vier Rooise stichtingen en verenigingen. De top 3 was zelfs helemaal een Rooise aangelegenheid.

Op dinsdagavond 22 oktober vond de feestelijke prijsuitreiking voor de top 100 plaats in 't Spectrum in Schijndel. De gasten werden door de wat chaotische Antje, gastvrouw van de avond, op haar geheel eigen en humoristische wijze begeleid. Daarnaast stonden er nog optredens van de slagwerkgroep van Boxtel's Harmonie, Koninklijke Harmonie St. Cecilia en Turondo Dance op de programma. 

De top 5 van deze editie
Opnieuw is stichting Vrienden van Hospice Dommelrode uit Sint-Oedenrode de winnaar gebleken! 
Deze stichting ontving 673 stemmen, wat resulteerde in een donatie van €3.677,09. Een mooie tweede plaats dit jaar voor de Rooise Bewonerscommissie ter bestrijding van eenzame ouderen, die met 412 stemmen een mooie cheque van €2.251,06 in ontvangst mocht nemen. Opgevolgd door de Rooise vakantieweek Zevensprong die met hun cheque van €2.087,15 nieuwe sport- en spelmaterialen gaan aanschaffen. Een vierde plek was voor Kindervakantiewerk Sint-Michielsgestel met een bijdrage van €1.568,09 voor de vervanging van de materialen die tijdens mini-gestel worden gebruikt. Op de vijfde plek met 285 stemmen Jeugdvakantieweek Sint-Oedenrode. Met hun bijdrage van €1.557,16  gaan ze nieuwe, kwalitatieve sport en spelmaterialen aanschaffen om de Jeugdvakantieweek nog leuker te maken voor alle kinderen.

Volledige uitslag
De volledige uitslag is gepubliceerd in DeMooiRooiKrant van deze week: Bij deze de link >>>>

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!