Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 01f882
Sport

Jamie Bekkers pakt wederom Zuid-Nederlandse titel

Sint-Oedenrode - Jamie Bekkers wist afgelopen zondag voor de derde keer op rij de eerste plaats te pakken op de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen.

Deze keer zat er extra glans op zijn titel. Hij won zijn vier partijen met Ippon en wist ook elke partij vroegtijdig te beslissen. Wat trainer Cor van der Heijden dan nog het mooiste vindt, is dat hij zowel rechts als links wist te werpen. Ook de variatie in worpen was aanwezig. Jamie liet zien dat ze het komende jaar nog rekening met hem moeten gaan houden.
Quinten Marinus won zijn drie partijen in de poule met overmacht. In de finalepoule ging hij er mee verder en won zijn eerste partij. In zijn vijfde partij moest hij helaas zijn meerdere erkennen en verloor. Toch maakte Quinten een tevreden indruk en nam hij toch maar mooi de derde prijs mee naar huis.
Youri Biemans startte ook zeer sterk. Hij won zijn eerste twee partijen zeer overtuigend met mooi aanvallend judo. Daarna verloor hij twee keer en was hij uitgeschakeld. Maar hij verloor wel van de uiteindelijke nummer 1 en 2. Dus dit is geen schande.
Jesse Romviel wist ook twee partijen te winnen maar helaas verloor hij ook twee keer en kwam hij niet door naar de finale. Liam Zoontjens en Wessel Biemans hebben zich kranig verweerd maar kwamen niet de poule door. Maar ook zij hebben potentie laten zien voor de toekomst.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!