Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 67e0bb
Foto: Jan Roche
Sport

Ollandia ontvangt Nederwetten

Olland - Zondagmiddag staat er voor Ollandia op sportpark Ekkerzicht weer een thuiswedstrijd op het programma, waarvoor ditmaal RKVV Nederwetten naar Olland komt.

De eerste poging  om in Nederwetten een voetbalclub op te richten was in de jaren '50, maar dit duurde slechts 8 weken omdat de contributie van 5 ct per week te hoog was. Ook een 2de poging om met O.D.V., Opgericht Door Vrienden, een voetbalclub in Nederwetten op te richten kwam niet van de grond omdat er geen geschikt terrein gevonden kon worden. Bij een 3de poging in 1965 kwam daar verandering in en lukte het wel. Ze werden destijds in een nieuw tenue gestoken, maar dit moest van de sponsor dan wel in de blauw-witte kleuren van zijn favoriete club Eindhoven zijn. Nederwetten speelt tot nu toe een moeizame competitie, maar zal er zondagmiddag alles aan doen om punten mee naar huis te nemen. Ollandia moet daarom vanaf de aftrap meteen vol gas geven en zich niet laten verrassen, de punten in eigen huis houden en daarmee bovenaan blijven doen. Ook de overige teams komen weer in actie, waarbij op sportpark Ekkerzicht op zondagmorgen Ollandia 2 en 4  aantreden tegen VOW en op zaterdagmorgen Ollandia JO9 tegen Irene. Goede resultaten zullen zondagmiddag zeker ook zorgen voor extra gezelligheid tijdens de door het 4de elftal georganizeerde Black and White party.

Rikken bij Ollandia.
Voor alle rikliefhebbers is er op donderdag 31/10 in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht weer de gelegenheid voor een avond gezellig rikken. Hierbij zijn weer mooie prijzen te winnen.  

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!