KV Nijnsel 1 domineert wedstrijd

Nijnsel - Afgelopen zondag stond een wedstrijd tegen Roka 1, de Limburgse ploeg uit Beesel op het programma. Deze tegenstander stond onderaan in het klassement van de veldcompetitie. Uit eerdere jaren weten de Nijnselse dames inmiddels dat ze de onderste ploeg nooit moeten onderschatten, dus begonnen zij fel aan de wedstrijd.

De felheid van Nijnsel resulteerde in mooie aanvallen. Al snel stond er 1-0 op het scorebord. De schoten lagen lekker en daarom kon Nijnsel deze voorsprong uitbouwen naar 7-0. De tegenpartij wist in de eerste helft maar één keer te scoren. Door goed samenspel werd de laatste kans voor rust afgemaakt met een mooi afstandsschot van Marit Hoppenbrouwers. Ruststand: 8-1.
In de rust werd verteld dat deze voorsprong uitgebouwd moest worden. Nijnsel moest zeker niet denken dat ze al hadden gewonnen, omdat de tegenpartij vast een tandje bij zou zetten. Het duurde in de tweede helft wat langer om doelpunten te kunnen maken. Door goed verdedigend spel kon de tegenstander ook niet aan scoren toekomen, waardoor Nijnsel het spel rustig kon uitspelen. Roka wist in de tweede helft weer maar één keer te scoren, tegen vier keer voor Nijnsel. De laatste aanval werd fraai afgerond door Aniek van der Vleuten. Eindstand: 12-2. De dames van Nijnsel hebben de wedstrijd gedomineerd en blijven hierdoor bovenaan meedraaien in het klassement. Zondag speelt Nijnsel 1 om 13.30u thuis tegen Arcades 1. We hopen weer op veel supporters!