Logo mooirooi.nl
De "Rooise Dommelklanken"   | Fotonummer: 7a9ea3
De "Rooise Dommelklanken" (Foto: Eva Jansen)
Evenementen / Sint-Oedenrode

Rooise Dommelklanken in de Knoptoren

Sint-Oedenrode - Komende zondag verzorgt koor de Rooise Dommelklanken in samenwerking met smartlappenkoor "Wellie" uit Mariaheide een optreden in de Knoptoren.

Zij zullen gezamenlijk een gevarieerd programma brengen, van smartlappen tot levensliederen. De koren gaan er voor zorgen dat het een heel gezellige en vooral mooie muzikale middag zal worden en hopen u dan ook daar te ontmoeten. Programma: zondag 20 oktober, aanvang om 13:30u. De Rooise Dommelklanken en Wellie zullen een wisselend optreden verzorgen uit het eigen repertoire. Einde om 17:30u

Zangers gezocht
Beide koren hopen dat mannen van rond de 65 jaar, die van het smart en levenslied houden, dit optreden aanpakken om te komen luisteren en misschien lid zouden willen worden. De Rooise Dommelklanken bestaan dit jaar 21 jaar en kunnen wel een paar nieuwe zangers gebruiken om zo de komende jaren verder te kunnen met 25 jaar in het vooruitzicht. Als je komt luisteren, interesse hebt en meer wilt weten over de Rooise Dommelklanken, dan zullen de leden u graag vertellen over het gezellige mannenkoor.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!