Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 8ca7a0
Foto: Hans van den WIjngaard
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Schrijf je in voor De Rooise Kwis

Sint-Oedenrode - De inschrijvingen voor De Rooise Kwis stromen ondertussen weer binnen en het quizboek wordt ook steeds voller met leuke vragen en opdrachten. Met nog een kleine drie weken te gaan ligt de organisatie van De Rooise Kwis weer op koers om op zaterdag 2 november een paar duizend Rooienaren een enerverende avond te laten beleven. Een breed scala aan kwaliteiten zal nodig zijn om voor de winst mee te strijden. De organisatie verklapt voorlopig de verschillende categorieën nog niet maar laat weten dat er tien categorieën zullen zijn bestaande uit elk tien vragen en daarnaast nog een geheime expeditie. Net als vorig jaar zullen er naast vragen ook weer veel opdrachten in de kwis verwerkt zitten. 

Aanpassingen voor kleine teams 

Vooral voor kleinere teams zijn er dit jaar wat meer kansen. De organisatie zag de teams steeds groter worden waardoor het voor kleine teams met minder dan 15 personen bijna onmogelijk werd om op te boksen tegen teams van wel 30-40 personen. Dit jaar wordt er daarom voor het eerst een "doorzettersklassement" geïntroduceerd. Deelnemers aan dit klassement mogen 3 categorieën wegstrepen en hoeven deze dus niet te maken. Daarnaast zijn er ook prijzen te winnen voor alle categoriewinnaars. Weet je dus niet zo hoog te eindigen in De Rooise Kwis dan kun je al je peilen richten op een bepaalde categorie en daar alsnog een mooie prijs mee winnen.

Wooninitiatief Kamille
Elk team speelt mee voor een goed doel naar keuze. Op dit moment zijn er ook nog teams die hun doel in beraad hebben of die het moeilijk vinden een goed doel te benoemen. Op www.derooisekwis.nl zie je welke doelen door de andere teams zijn gekozen. Mocht er geen goed doel gekozen worden dan speelt het team dit jaar automatisch mee voor  Wooninitiatief Kamille. Dit goed doel is door de organisatie van De Rooise Kwis gekozen. 

Inschrijven
Inschrijven voor De Rooise Kwis kan via www.derooisekwis.nl. Inschrijfgeld bedraagt €20,- per team. Er is geen limiet aan het aantal teams maar wanneer je voor 31 oktober inschrijft ben je in ieder geval verzekerd van deelname. Stel jouw team van vrienden, familie, kennissen, collega's enz. samen en schrijf je in. Een team mag uit een onbeperkt aantal personen bestaan. Ook voor kinderen zitten er leuke vragen en opdrachten in De Rooise Kwis, vanaf een jaar of 12 kunnen ze een prima bijdrage leveren! De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 16 november in De Beurs.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!