Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5dac72
Foto:
Evenementen / Sint-Oedenrode

Boskant kermis: karten op de openbare weg

Boskant - De bewoners van Boskant kijken elk jaar weer uit naar de kermis op het Ritaplein, dit jaar van 19 t/m 21 oktober. Maar ook inwoners van Sint-Oedenrode en omstreken weten jaarlijks de weg te vinden naar het Boskantse kermisterrein. Carnavalsclub CC De Lèpkes is er trots op om elk jaar in samenwerking met grandcafé De Vriendschap weer een spetterend driedaags programma samengesteld te krijgen. Dit jaar zal de kermis weer spectaculair zijn, doordat het wederom mogelijk is om met een gemotoriseerde kart op de openbare weg te rijden. Maar zeker zo leuk is het voor de kinderen van 4 tot 10 jaar. Zij kunnen gratis op een elektro kinderkart diverse rondjes rijden.

De eerste kermisexploitanten zijn reeds gearriveerd op het Ritaplein in Boskant en gaan zich installeren voor de kermis van dit weekend. Verschillende attracties zoals de botsauto's, draaimolen, gokspelen en een snoepkraam zullen aanwezig zijn.

Live muziek
Op zaterdagavond 19 oktober zal vanaf 20.00 uur een optreden worden verzorgd door de coverband Solid Sound in De Vriendschap. Solid Sound komt uit het Brabantse Zijtaart (gemeente Meierijstad) en is een Allround Coverband met een magisch geluid. Ze steken de bekendste hits in een eigen jasje en zorgen voor een fantastische muzikale reis die men niet meer vergeet! Entree is gratis. Vol = Vol.

Kartrace
Zondag 20 oktober zal vanaf 14.00 uur gereden worden met gemotoriseerde karts op de openbare weg. Hierbij zijn twee categorieën, namelijk één voor kinderen van 12 tot 16 jaar en één voor 16 jaar en ouder. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen gratis op een aparte baan rijden. Bij De Vriendschap in Boskant zullen inschrijfformulieren beschikbaar zijn. De kosten voor deelname bedragen € 10,- p.p. welke bij het inleveren van het inschrijfformulier voldaan moet worden. Inschrijvingen zijn mogelijk tot het programma vol is.

Live muziek
Maandag 21 oktober vanaf 20.30 uur komt Esther van Heeswijk in De Vriendschap een fantastische show neerzetten. Met bekende meezingnummers zal ze de sfeer maken op deze avond. Onder het genot van een drankje sluiten we de kermis gezellig samen af!

Voor meer info over Carnavalsclub De Lèpkes check onze site www.ccdelepkes.nl .Denk erom: het is de laatste kermis in de regio!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!