Logo mooirooi.nl
Een bonte verzameling aan steken.   | Fotonummer: 556db3
Een bonte verzameling aan steken. (Foto: Danny van Schijndel)
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Tip 8: Ze ze'n nog jong in d're kop

Papgat - Jong van geest. Dat doet me deugd. Want de jeugd heeft de toekomst. Deze tip laat ons wel denken dat de neije prins en zijn adjudant zelf niet meer zo heel jong zijn. Of misschien gaat het om de dames deze keer? Gelukkig zijn ze nog wel jong in hun hoofd en staan ze dan waarschijnlijk open voor nieuwe ideeën. Dat komt ze dan goed van pas want zoals u waarschijnlijk begrepen heeft worden de prinsenzittingen in een nieuw jasje gegoten. Met een nieuwe naam, Papgat op de planken, gaan artiesten vanuit heel Papgat optreden in de tent op de markt op 14 en 15 februari. Een nieuwe, eigentijdse opzet van de avond zal een prins die jong van geest is zeker gaan bevallen.

Als ze nog jong in hun hoofd zijn, kunnen ze het vast ook goed vinden met onze jeugd in Papgat. Misschien hebben ze in hun dagelijkse leven wel veel van doen met de jeugd. Zijn ze trainer van een jeugdelftal, begeleiders bij de Jeugdvakantieweek of geven ze muziekles aan jeugdige muzikanten? Zijn ze misschien leerkracht op een school of houden hun eigen kinderen hen jong?
Gaan ze graag naar festivals met eigentijdse muziek en voelen ze zich daardoor nog jong in hun kop. Of zitten ze toch meer in een midlifecrisis en gedragen ze zich alsof ze nog heel jong zijn? Dan komt het ook wel goed in de jeugdtent op de markt. Geweldig natuurlijk als de Neije zich daar ook van zijn jeugdige kant laat zien en samen met de jeugdprins er een mooi feestje van weet te maken. Zeker omdat de jeugdcarnaval in Papgat dit jaar 55 jaar bestaat. Dus extra aandacht voor de jeugd is zeker wel verdiend. Wellicht heeft de Neije al wel vaker van doen gehad met de jeugdcarnaval als vrijwilliger of omdat hijzelf of zijn zoon jeugdprins is geweest? Jong geleerd is immers oud gedaan.
Ook al zijn ze dan misschien wat ouder, het belangrijkste is dat ze jong van geest zijn en open staan voor vernieuwing. Dan gaat de carnaval in Papgat nog een hele mooie toekomst tegemoet.
Is het een jonge of toch een oudere prins? Welke naam heeft u in uw kop? Lever die naam en die van de adjudant in bij pkvoorzitterpapgat@gmail.com of schrijf het op een briefje en doe het in de brievenbus bij Geelgors 28.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!