Nijnsel pakt belangrijke punten

Nijnsel - Afgelopen zondag speelde Nijnsel tegen een bekende tegenstander: Lottum. Om bovenin mee te blijven draaien was het belangrijk dat de dames van Nijnsel de punten mee naar huis namen.

Nijnsel begon sterk aan de wedstrijd en wist dan ook meteen op een 2-0 voorsprong te komen. Door twee verdedigende fouten kwam Lottum weer terug, 2-2. De eerste helft ging het gelijk op en werd er gerust met een stand van 5-8 in het voordeel van de uitploeg.
In de rust werd de meiden verteld zo door te gaan en zichzelf te belonen met doelpunten. Dit gebeurde dan ook in de tweede helft. De ingevallen Merel Oerlemans wist dan ook de tweede helft de scoren te openen met een mooi afstand schot. Nijnsel bleef scoren en liet de thuisploeg achter zich en gingen met een overtuigende overwinning het veld af. Eindstand 8-15.