Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2c80f5
Foto: Stagiar DMRK
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Rode Kruis houdt Opheffingsuitverkoop

Sint-Oedenrode - Op zaterdag 12 oktober vindt er een grote opheffingsuitverkoop plaats van alles wat de afgelopen jaren gehaakt, gebreid, geborduurd en geweven is door de dames van het Rode Kruis.  De verkoop begint om 10.00 uur in het gebouw van het Rode Kruis aan Evertsestraat 3 waar eveneens parkeergelegenheid is. Om 13.00 uur sluiten we de verkoop. U bent van harte welkom!

Collectie
In de afgelopen jaren is er veel gemaakt. Babyspullen zoals vestjes, truitjes en broekjes, maar ook voor grotere kinderen zijn er truien en vesten verkrijgbaar. Poncho's in verschillende maten, omslagdoeken, sloffen en winterdassen te kust en te keur. Mannen met grote voeten kunnen terecht voor handgebreide sokken. Bent u op zoek naar een mooi tafelkleed, kleinere kleedjes, schortjes, theedoeken of handdoeken? Loop dan eens binnen en sla uw slag. Alle artikelen zijn aantrekkelijk geprijsd.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat de huidige Alzenau brug aan de Corridor van naam moet veranderen naar de persoon die deze brug veroverde: Capt. Fred A. Hancock.Reageren!