Peter Voss (r) en Frans Govers schudden elkaar de hand.
Peter Voss (r) en Frans Govers schudden elkaar de hand.

Voss neemt twee installatiebedrijven over

Algemeen Bedrijfsnieuws

Sint-Oedenrode - De Nijnselse ondernemer Peter Voss heeft twee installatiebedrijven uit deze regio overgenomen. Het gaat om installatiebedrijf Frans Govers uit Vorstenbosch en C. v.d. Graaf cv en onderhoud uit Mariaheide. Zij gaan verder onder de naam GoversVoss installatiebedrijf en Servicebedrijf Meierijstad.

Daarmee schaalt hij zijn aantal bedrijven op van twee naar vier, want naast deze twee ondernemingen runt Voss al vele jaren installatiebedrijf P. Voss en Baderie Voss. "Via via kwam dit op mijn pad", begint Peter. "Beide ondernemingen hadden geen opvolger en zochten een partij die dicht bij hun bedrijfsfilosofie staat. We merkten al snel dat dat het geval is. Wij zijn al 58 jaar een familiebedrijf dat dicht bij de mensen staat en service hoog in het vaandel heeft."

Een bedrijf draag je niet zomaar over, maar zowel Govers als v.d. Graaf voelden een klik met Voss en na onderhandelingen besloten ze hun bedrijf over te dragen. Govers alles in één keer, v.d. Graaf in twee etappes. Hij blijft voorlopig zelf ook nog in touw om de overdracht goed te laten verlopen. Voss kijkt uit naar deze volgende stap. "Een belangrijke stap met het oog op de toekomst", vertelt de Nijnselaar. "We krijgen er vijf gespecialiseerde vaklui bij die we goed kunnen gebruiken. Vooral ook op het gebied van duurzaamheid. Daar zijn deze twee bedrijven erg ver in en daarom gaan we daar nog meer op inzetten de komende jaren. Daarnaast is het werkgebied Meierijstad en omgeving heel interessant." Vanuit de kantoren, showroom en opslag in Nijnsel zullen de bedrijven worden aangestuurd. Vanaf 1 oktober zullen de nieuwe beeldmerken met regelmaat te zien zijn.