Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 16b5c3
Sport

Nijnsel / TVE Reclame Onder 19 in het nieuw

Nijnsel - Betonfabriek A. van de Meulengraaf & Zonen BV heeft Nijnsel/TVE Reclame Grote Jongens Onder 19 in nieuwe shirts gestoken.

Directeur-medeaandeelhouder Coen van de Meulengraaf was afgelopen zaterdag op het sportpark aanwezig en bewonderde de nieuwe outfit die zijn naam droeg. Ad interim secretaris Verhoeven benadrukte, in het bijzin van Hoofd Materialen en Sponsoring Leo Raaijmakers, hoe belangrijk sponsoren voor de vereniging zijn en dat de vereniging telkens weer blij is als een enthousiaste sponsor zich aanmeldt om een team van een nieuw tenue te voorzien.
Van de Meulengraaf is al vele jaren een trouwe sponsor van de club en heeft ook al een rijk en succesvol voetbalgeslacht voortgebracht: onder meer Theo, Tonnie (daar zijn helaas geen beelden meer van), Coen, Stefan, Wessel en Stan die in het verleden en heden furore maakten op sportpark Den Eimert.
Na de wedstrijd van Onder 19 tegen sv Irene uit Gemonde die met een spannende 4-3 winnend werd afgesloten onder de opnieuw foutloos fluitende Adrie Dortmans klonk er dan ook een luid applaus voor Coen van de Meulengraaf. Verhoeven sprak namens de sponsor tenslotte de hoop uit dat de spelers in deze 'ooit lastige leeftijd' de normen en waarden hanteren waar vv Nijnsel/TVE Reclame en Betonfabriek Van de Meulengraaf voor staan.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!