Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 24e435
Foto: Fanny Custers
Sport

Succesvol weekend voor Tessy en July van der Velden Jonkers

Sint-Oedenrode - Tessy en July van der Velden Jonkers waren afgelopen weekend drie dagen te vinden op Geldrop Hippique. Hier stonden meerdere springwedstrijden op het programma.

Vrijdagavond begon Tessy met haar pony Tapas helaas met een balkje in de klasse C-L. Zaterdagochtend had July al vroeg haar pony Tiesto gezadeld voor haar tweede springwedstrijd. Ze begon het parcours zeer sterk maar helaas verloor ze onderweg haar beugels waardoor ze net de finish niet kon halen. Het tweede parcours was direct op tijd, hier reed ze een mooie foutloze ronde wat haar een knappe 7e plaats opleverde.
Met Tapas ging Tessy van start in de klasse C-L en reden een snelle foutloze rit, waarmee zij een 7e plaats behaalden. Tessy kwam met Tiesto aan start in de klasse AB-L. De combinatie reed een foutloze rit en eindigden op een 4e plaats. In het tweede parcours, direct op tijd, reed Tessy maar liefst 1,5 seconde sneller dan de concurrentie. Een knappe prestatie en een mooie 1e plaats! De combinatie kwalificeerde zich hierdoor voor de finale op zondag. Het was een spannende finale, alle deelnemers reden het eerste parcours foutloos. Tessy en Tiesto streden er echt voor in de barrage. Ze eindigden op een mooie derde plek. 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!