Sterk spelend Odisco verliest

Olland - Afgelopen zondag speelde Odisco thuis tegen koploper SVOC. Odisco had een paar seizoenen terug al eerder tegen deze tegenstander gespeeld, maar helaas nog nooit gewonnen. Dit keer was de thuisploeg echter vastberaden om de winst in Olland te houden.

Odisco begon sterk, maar zag ook al snel dat de sterke tegenstanders hun dag hadden. Met goede aanvallen en strak verdedigen zorgde Odisco dat de eerste helft gelijk opging en enorm spannend was. Na 17 minuten was de stand 7-5, maar SVOC was enorm zuiver, kon snel aansluiten en met een 10-11 voorsprong de rust in gaan.
In de rust werd de dames verteld dat ze zeer goed speelden en zo door moesten gaan. De zuivere schoten van SVOC moesten eruit gehaald worden, door nog meer druk te zetten op de tegenstandsters.
Na de rust was het SVOC dat met snelle en zuivere afstandsschoten de voorsprong vergrootte tot 10-14. Hierna kwam Odisco met goede aanvallen weer dichterbij naar 13-15. Toen liet SVOC met zuiverheid en effectiviteit zien waarom de ploeg de koploper was. Odisco kon hierin niet volgen en kreeg meer moeite om goede aanvallen te creëren. Eindstand 14-19.
Odisco speelde een hele goede wedstrijd, maar SVOC was gewoonweg beter en ging vooral heel goed om met de kansen die het kreeg. Volgende week speelt Odisco om 12:00 in Bladel tegen Bladella.