Afbeelding

Appartement opgeknapt voor goede vriend

Algemeen Human Interest

Sint-Oedenrode - De vriendengroep van Sten Vervoort heeft hem een warme douche gegeven. Met man en macht zijn ze enkele weken geleden in de weer geweest om zijn appartement grondig op te knappen.

"Samen met vrienden en familie hebben we ons hard gemaakt voor het opknappen van zijn appartement. Nu hij niet meer in zijn appartement rookt en de muren geel waren werd het tijd voor een opknapbeurt. Na wat ophangen van schilderijen - gemaakt door mijn kinderen - viel het echt op dat het tijd werd voor een vernieuwing", laat initiatiefnemer Lenneke van Kessel weten. Van het een kwam het ander en nu is de klus heel grondig gedaan. Lenneke: "Een hele week is er super hard gewerkt. Alle meubels zijn vervangen, de kringloop heeft veel meegenomen. Al het behang is eraf, er is getext en nieuw behang geplakt. Door een vriend zijn er wandmeubels gemaakt, alles is grondig gepoetst en zelfs de verwarmingen zijn eraf geweest. We zijn zo trots op de inzet van iedereen en willen daarom zeggen dat vriendschap en familie zo belangrijk zijn! Houd het in ere en maak er samen een mooi leven van!" Uiteraard was Sten ontzettend blij en dankbaar. Hij geniet volop van zijn frisse appartement aan de Deken van Erpstraat.

Heb jij ook het idee om iets bijzonders te doen voor iemand in de vrienden- of familiekring? Laat het ons weten via de MooiRooi Hotline: 06-89970555

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding